semua Kategori

Berita

Rumah> Berita

Industri farmaseutikal Jingjing memegang unit utama kerjasama dengan ahli akademik Wilayah Hebei!

Masa: 2023-02-24 Hits: 198

Baru-baru ini, Jabatan sains dan teknologi Wilayah Hebei menerbitkan senarai unit kerjasama utama ahli akademik Wilayah Hebei pada tahun 2022, dan industri farmaseutikal spermatin telah disenaraikan di kedudukan teratas dengan keupayaan teknikal profesional.

Adalah diperhatikan bahawa senarai ini adalah Wilayah Hebei untuk mengukuhkan lagi dan memajukan pengenalan kecerdasan ahli akademik seluruh wilayah, dan sejumlah 34 perusahaan di seluruh wilayah telah disenaraikan sebagai unit utama kerjasama di kalangan ahli akademik di Wilayah Hebei melalui gelung rujukan , semakan pakar dan komunikasi. Industri farmaseutikal Jing lulus semakan dan komunikasi pakar dengan lancar dan disenaraikan sebagai unit utama kerjasama di kalangan ahli akademik Wilayah Hebei.

Unit utama kerjasama ahli akademik ialah pembinaan unit perniagaan jenis ETO atau organisasi sosial yang ditubuhkan oleh Jabatan Sains dan Teknologi Wilayah, yang boleh bekerjasama dengan ahli akademik dan pasukan mereka untuk menjalankan kerjasama saintifik dan teknologi, menggalakkan keupayaan inovasi bebas. , dan merealisasikan platform inovasi baharu dalam pembangunan bersama dua pihak.

Industri farmaseutikal Spermatjing sentiasa berkeras untuk membentangkan dan bekerjasama penyelidikan dengan profesional, dan pakar ETO terus memajukan kemajuan teknologi dan pembangunan saintifik dan teknologi. Pada masa hadapan, industri farmaseutikal semijing akan membangunkan kerjasama yang mendalam dengan ahli akademik dan pasukan mereka berdasarkan asas ini, terus meningkatkan tahap teknologi dan kekuatan sains dan teknologi, mempercepatkan promosi keupayaan inovasi dan keupayaan R&D produk, dan menyumbang kekuatan terbesar kepada industri farmaseutikal negara.

Prev: Adakah pengeluar asid amino yang terkenal di dunia

Seterusnya: Berita baik, Jingjing Pharmaceutical telah menambah varieti baharu dan berjaya mencapai pengeluaran besar-besaran!

Kategori panas

ONLINE