semua Kategori

Profil Syarikat

Rumah> Pengenalan > Profil Syarikat

Jingjing Pharmaceutical Co., Ltd. telah ditubuhkan pada Oktober 2007, meliputi kawasan seluas 310 mu, dengan modal berdaftar sebanyak 257.28 juta yuan dan lebih daripada 700 pekerja. Ia ialah perusahaan teknologi tinggi negara dan perusahaan demonstrasi inovasi teknologi negara yang mengkhusus dalam penyelidikan, pembangunan, pengeluaran dan penjualan API steril, asid Amino dan penguat pemakanan Vitamin.

Pada Disember 2015, ia telah berjaya disenaraikan di pasaran sekuriti Papan Ketiga Baru dengan kod keselamatan 835033. Sejak penyenaraiannya, ia telah mendapat perhatian dan pengiktirafan dari semua aspek dalam pasaran modal, memperkenalkan beberapa pembuat pasaran dan institusi pelaburan strategik , dan memasuki lapisan inovasi dalam kumpulan pertama. Selepas penyenaraian, syarikat itu telah melaksanakan tiga tawaran tambahan yang disasarkan, dengan jumlah pembiayaan sebanyak 240 juta yuan, terutamanya dilaburkan dalam penyelidikan dan pembangunan teknologi teras, lanjutan rantaian industri produk utama, inovasi teknologi projek, dan penambahan modal kerja, membentuk bilangan halangan teknikal teras, dan secara beransur-ansur mewujudkan kedudukan utama syarikat dalam industri yang dipecah bahagi.

Selepas bertahun-tahun menangani masalah utama, pasukan teknikal syarikat telah memperoleh 67 paten, termasuk 39 paten ciptaan. Ia telah melepasi siri pensijilan berturut-turut seperti perusahaan teknologi tinggi, makmal kejuruteraan bersama nasional dan tempatan, pusat teknologi perusahaan wilayah, dan makmal kejuruteraan wilayah. Ia telah menyediakan stesen kerja ahli akademik, dan telah dinilai sebagai "Perusahaan Demonstrasi Inovasi Teknologi Hebei", "Perusahaan Teknologi Bersaiz Kecil dan Sederhana Hebei", dan kumpulan pertama perusahaan demonstrasi "khusus, halus dan baharu" di Wilayah Hebei, It telah berturut-turut memenangi penghormatan "Perusahaan Demonstrasi Inovasi 100 Teratas China", "Unit Demonstrasi Pembaharuan dan Inovasi China", dan dimasukkan ke dalam saham model indeks "Indeks Inovasi" Papan Ketiga Baharu dan "Perubatan Papan Ketiga".

1
2
3

Teknologi teras dan produk

Selama bertahun-tahun, melalui inovasi teknologi yang berterusan, syarikat telah membentuk dua kategori utama produk: 1) Produk API steril dengan teknologi penghabluran sebagai kelebihan teras. Melalui platform teknologi "Stesen Kerja Akademik", syarikat kami terus membuat penemuan teknologi dalam teknologi penghabluran API steril, dan telah membentuk kelebihan daya saing dalam industri farmaseutikal di dalam dan luar negara, Pada masa ini, produk API steril syarikat kami (Arginine, Sodium carbonate anhydrous, dan L-Alanyl-L-Glutamine) boleh memenuhi keperluan khas yang berbeza bagi pelanggan suntikan serbuk steril yang berbeza, mencapai perkhidmatan tersuai satu sama satu untuk pelanggan, mencapai tahap peneraju domestik, dan mempunyai bahagian pasaran yang tinggi; 2) Produk siri asid amino dan Vitamin dengan teknologi pemangkinan enzim biologi sebagai kelebihan teras. Teknologi pemangkinan enzim biologi telah disenaraikan dalam tujuh teknologi perindustrian baru muncul yang disokong dan dibangunkan oleh Rancangan Lima Tahun Ke-13 kerajaan China. Syarikat kami memberi tumpuan kepada penggunaan platform penyelidikan dan pembangunan yang ditubuhkan bersama dengan institusi penyelidikan dan pembangunan enzim biologi terkenal antarabangsa, kami adalah yang pertama di China merealisasikan perindustrian pengeluaran derivatif dan Vitamin siri asid Amino menggunakan pemangkinan enzim biologi teknologi, dengan prospek pasaran yang luas, Ia mempunyai kelebihan daya saing yang kuat.

5
4
6

Perancangan pembangunan

Pada masa hadapan, syarikat akan bergantung pada kelebihan teknologi penghabluran API steril dan teknologi pemangkinan enzim biologi, mengumpulkan kebijaksanaan pasukan, mengumpulkan sumber dari semua pihak, dan menumpukan pada objektif strategik masa depan. Pertama, syarikat akan bergantung pada teknologi teras untuk mencapai lanjutan pelbagai kecil asal asid Amino kepada strategi pelbagai besar, mempercepatkan proses perindustrian produk baharu, dan terus meningkatkan kelebihan utama syarikat dalam industri segmen kesihatan bioperubatan; Kedua, mempercepatkan proses penyenaraian Bursa Saham Beijing, dan membantu perusahaan mencapai lonjakan pembangunan berkualiti tinggi berdasarkan kelebihan pasaran modal.

Kategori panas

ONLINE